Vacature relatiebeheerder

Voulon Accountants en Belastingadviseurs is een zeer klantgericht full service advieskantoor voor het MKB en de agrarische sector. Onze cliënten wonen en werken voornamelijk in de provincies Groningen en Drenthe. Wij werken met 21 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Onze organisatie is aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA en RB en de landelijke adviesorganisaties.

Wij zoeken ter versterking van ons team een:

RELATIEBEHEERDER MKB (24-32 uur per week)

Jij kunt solliciteren als…

… je een leuk en enthousiast persoon bent die commercieel is ingesteld. Netwerken is jou op het lijf geschreven en je hebt veel kennis van automatisering (bij voorkeur Unit 4, Snelstart en Exact). Je werkt probleemloos met Excel en bent een teamplayer. De opleiding die je hebt gevolgd is bij voorkeur AA (of HEAO AA en bezig met de praktijkstage). Daarnaast heb je minimaal 4 jaar relevante praktijkervaring.

 

Jij kunt van ons verwachten dat…

… je gaat werken met leuke en deskundige collega’s en klanten. We hebben oog voor jouw ontwikkeling als persoon en bieden je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

 

Je solliciteert door…

… ons een korte brief te mailen mét motivatie en een uitgebreid C.V. via  margriet@voulonaccountants.nl<mailto:margriet@voulonaccountants.nl> . Bij vragen over de functie kun je bellen met kantoor en vragen naar Albert Pothof AA of Lammertus Schuringa RB.

 

Acquisitie o.b.v. deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

Terug naar overzicht