Stel uw Ondernemingsakte op met behulp van onze MKB-Kredietcoach!

Als ondernemer bent u de spil van uw bedrijf, maar wat gebeurt er als u door een ongeval of ziekte een langere tijd niet kan ondernemen? Wie zorgt er dan voor het bedrijf? Is de partij die uw bedrijf overneemt in staat om zelfstandig het bedrijf voort te zetten? Wat moet deze partij dan weten en kunnen? 

Om problemen tijdens uw afwezigheid te voorkomen, is de Ondernemingsakte ontwikkeld. De Ondernemingsakte is te vergelijken met een testament, maar dan voor uw bedrijf. De akte bestaat uit een rapport en een stappenplan. Het document geeft inzicht in de huidige status op organisatorisch, juridisch, financieel en fiscaal vlak. 

Wilt u ook dat de overnemende partij weet wat er dient te gebeuren bij een crisissituatie? Voulon kan u als MKB-Kredietcoach van het noorden hierbij ondersteunen. De Ondernemingsakte sluit aan bij de visie dat de MKB-kredietcoaches staan voor het borgen van een financieel robuuste toekomst van de ondernemer. Het opstellen van uw Ondernemingsakte is de eerste stap. Daarna bespreekt onze MKB-Kredietcoach de uitkomsten met u en adviseert u over de te nemen maatregelen. 

Bekijk de checklist van de Ondernemingsakte. Voor ondersteuning kunt u contact met ons opnemen.
 

 

Terug naar overzicht