Voor de ervaren én de startende ondernemer

Een coachingstraject is interessant wanneer u wilt groeien in uw ondernemerschap. Wellicht staat u aan het begin van uw carrière, of zit u al jaren in het vak en zoekt u naar manieren om verder te groeien als bedrijf en ondernemer. Met de kredietcoach kijkt u naar kwaliteiten, eigenschappen en denkstijlen. Deze brengen we in kaart om vervolgens constructief uit te bouwen. 

Uiteraard is het succes van een organisatie of idee niet alleen afhankelijk van ´de Vent´. De financiën spelen een belangrijke rol als u zakelijk succesvol wilt zijn. Ook op dit vlak adviseert de MKB-kredietcoach. Als u krediet wilt aanvragen voor uw onderneming of een nieuw idee wilt vermarkten, hoe pakt u dit dan aan? Hoe financiert u dit? Er zijn legio mogelijkheden. Het idee van de coaching is dat u de juiste financieringsweg inslaat.

Hoe gaan we te werk?
Allereerst bespreken we natuurlijk uw wensen. Wat zijn uw doelen? En hoe wilt u deze gaan bereiken? Dat doen we op basis van uw ondernemingsplan. Vervolgens stellen we vast wat u graag wilt financieren: een pand, auto, werkkapitaal... Met behulp van een E-scan brengen we uw sterke punten en verbeterpunten in kaart. Bent u als ondernemer geschikt om uw plan uit te voeren? Of kunt u op sommige vlakken ondersteuning gebruiken?

Wanneer het fundament is bepaald, kan worden uitgezocht welke financieringsvorm het beste past bij uw bedrijf en idee. Het gehele traject resulteert in een concreet adviesrapport en uiteraard de kredietaanvraag. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Voulon.