Werken bij Voulon


Wil jij deel uitmaken van ons klantgericht team bij Voulon Accountants en Belastingadviseurs? Bij ons staan passie en expertise centraal. Gevestigd in Stadskanaal, vormen wij een hecht team met één gezamenlijk doel: onze klanten helpen om hun financiën tiptop in orde te hebben én te houden. 

En wij zijn op zoek naar jou! Sta jij klaar om meerwaarde te bieden aan ons team en onze klanten? Of je nu een relatiebeheerder mkb bent, een administratief talent of een ambitieuze accountant. 

Sluit je aan bij ons team en maak een verschil! 

Voulon zoekt een relatiebeheerder mkb!

Ben jij een relatiebeheerder mkb en wil jij deel uitmaken van ons klantgericht team bij Voulon Accountants en Belastingadviseurs? Lees dan snel verder en ontdek wie wij zijn en wie wij zoeken!

Ontdek Voulon
Bij ons staat de…

Solliciteren

Voulon zoekt een assistent accountant!

Ben jij een assistent accountant en wil jij deel uitmaken van ons klantgericht team bij Voulon Accountants en Belastingadviseurs? Lees dan snel verder en ontdek wie wij zijn en wie wij zoeken!

Ontdek Voulon
Bij ons…

Solliciteren

Voulon zoekt een accountant!

Ben jij een accountant of accountant in opleiding en wil jij deel uitmaken van ons klantgericht team bij Voulon Accountants en Belastingadviseurs? Lees dan snel verder en ontdek wie wij zijn en wie wij zoeken!

Ontdek…

Solliciteren