Adviseurs in ondernemen

Onze dienstverlening is ontstaan uit onze ervaring met ondernemen. Het is belangrijk om als ondernemer uw financiën goed op orde te hebben. Als gedreven ondernemer schiet het deel ten aanzien van de administratie er nog wel eens bij in om diverse redenen, dat begrijpen we heel goed.

Met Voulon Accountants en Belastingadviseurs in Stadskanaal kiest u voor een service die aansluit bij uw wensen. Geen kant-en-klaar-pakket of uurtje-factuurtje. Het juiste advies op het juiste moment. 

Als waardering voor onze manier van dienstverlening hebben we in het verleden de SNS-award voor het meest klantgerichte kantoor van Nederland ontvangen. Wij werken nog steeds volgens hetzelfde principe. We reageren snel en we leveren de kwaliteit die u verdient.

Waarom Voulon?

We zijn zelf ook ondernemers. We weten waar u behoefte aan heeft en waar u tegenaan loopt. Dat inlevingsvermogen is de drijvende kracht achter ons accountantskantoor. 

Lees meer

Het team

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Leer onze medewerkers kennen en ontmoet de motor achter onze organisatie.

Lees meer

Overstappen naar Voulon

Een partner in business waar u op kunt rekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer