MKB-kredietcoach

Goede ideeën en initiatiefrijke ondernemers zijn van alledag. Bijna dagelijks denken mensen na over nieuwe producten, diensten en bedrijven. Met welke risico’s en vragen moet u rekening houden als u een goedlopend bedrijf heeft en u wilt uitbreiden? Welke financiering? Hoe pakt u dit aan als starter? En niet onbelangrijk; hoe wordt de investering in de nieuwe onderneming gefinancierd?

Daarover denkt MKB-kredietcoach Albert Pothof met u mee. Hij is gecertificeerd MKB-kredietcoach voor Voulon Accountants en Belastingadviseurs en daarmee adviseur op het gebied van financieringsaanvragen en coaching van ondernemers. 

De Vent, Tent & Cent

De MKB-kredietcoach werkt volgens het Vent, Tent & Cent principe. Dit houdt in dat we kijken naar de Vent (m/v); u, de ondernemer achter het idee. Waar liggen uw kwaliteiten en valkuilen en bent u in staat een organisatie te leiden en de bijbehorende risico’s te dragen?

Daarnaast kijkt MKB-kredietcoach naar de Tent, uw onderneming zelf. In hoeverre is uw idee onderscheidend genoeg dat het kans van slagen heeft? Dit doen wij onder andere met behulp van een checklist voor uw financieringsaanvraag en door het verbeteren van uw financiële reputatie.

Het laatste onderdeel is de Cent. De MKB-kredietcoach kijkt samen met u in hoeverre uw organisatie kredietwaardig en financierbaar is en of u met uw idee in staat is om de risico’s te dragen en de “centen” – het krediet – te ontvangen en weer netjes terug te betalen.

Gecertificeerde opleiding

Financieel en bedrijfskundig advies vraagt om een betrouwbare adviseur. Iemand die weet wat het ondernemerschap inhoudt, op de hoogte is van wet- en regelgeving en van gedrags- en beroepsregels. Als MKB-kredietcoach ben je verplicht om constant bij te scholen. Hierdoor wordt een hoog kennisniveau gewaarborgd. 

Wilt u meer informatie over een samenwerking of advies? Neem dan contact op met onze Kredietcoach Albert Pothof. Albert is gecertificeerd Kredietcoach en staat u graag bij op het gebied van financieringsvraagstukken.

Voor meer informatie over de organisatie kunt u kijken op www.mkbkredietcoach.nl.